CNC Frezen

CNC FREZEN OP MAAT IN ROTTERDAM

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan helpen met CNC frezen op maat in Rotterdam en omstreken, bent u bij MAAKMAAR aan het juiste adres! Zowel unieke producten zoals een prototype tot grotere hoeveelheden en echt seriewerk.

 

2D ÉN 3D CNC Frezen op maat

Heeft u door al dat thuiswerken allerlei ideeën voor nieuwe meubels?
En wilt u deze eigenlijk zelf maken, maar is een hogere mate van nauwkeurigheid gewenst?
Of betreft het misschien een project met erg veel details, veel onderdelen of moeilijke 3D vormen?
Dan is de fabricage met behulp van CNC frezen zeker een must!
Naast de hoge mate van snelheid en precisie, bespaart u op deze manier ook nog eens een hoop tijd en (dus) kosten!

 

TEKENINGEN

Om iets te kunnen laten CNC Frezen op maat, moeten er eerst computertekeningen worden gemaakt.
Dat kunt u uiteraard zelf doen. Het enige dat u hoeft te doen is de juiste bestanden te uploaden of te mailen en deze te voorzien van de benodigde uitleg.
Maar ik help u ook graag ook indien u minder vertrouwd bent met het maken van computertekeningen. Met een goede beschrijving of schets van van uw plannen kan ik prima uit de voeten.

 

Het freesbereik is 1500mm x 3000mm (oppervlakte van de freestafel). Houdt er bij het maken van de tekening ook rekening mee dat de frees ook een dikte heeft (“zaagverlies”).

 

DUURZAAM PRODUCEREN

 

MATERIALEN

Er kan gewerkt worden met allerlei materialen. Bijvoorbeeld massief hout, mdf, multiplex, plexiglas, pvc, polycarbonaat, Trespa…
Op het frezen van aluminium na is alles bij ons mogelijk.

 

U kunt er voor kiezen om het materiaal zelf aan te dragen, maar u kunt de inkoop van het materiaal ook uitbesteden aan ons.
En heeft u al overwogen om hergebruikt materiaal toe te passen? Kijk daarvoor bijvoorbeeld eens bij Buurman Rotterdam. Zij zijn gehuisvest onder hetzelfde dak als Maakmaar. Dichter bij kan niet!

 

TOEPASSINGEN

De freesmachine kan worden ingezet bij allerlei uiteenlopende projecten. U kunt daarbij denken aan het zo efficient mogelijk uitfrezen van onderdelen,  of het frezen van teksten, afbeeldingen, patronen, logo’s, naamborden, 3D projecten, mallen, schermen etc… Kijk ook eens op Instagram naar eerder voltooide projecten.

 

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!