Meubels op Maat

Van idee naar uw eigen unieke meubel

Het begint altijd met de wens van de klant. Soms heeft deze al duidelijk voor ogen hoe het gewenste eindresultaat er uit moet komen te zien. Een ander heeft een minder vastomlijnd idee. Bij MAAKMAAR zijn beide klanten gelukkig aan het goede adres! MAAKMAAR maakt unieke meubels op maat zoals tafels, garderobekasten, vergadertafels en unieke badkamermeubelen. Een vrijblijvende aanvraag per mail of telefoon volstaat; binnen 24 uur heeft u van mij een reactie.

Wat kunt u verwachten?

Eerst gaan we samen om de tafel om bespreken wat er allemaal mogelijk is. De daar gedeelde ideeën werk ik op een later moment uit in één of meerdere tekeningen. Op die manier krijgt u een zo goed mogelijke voorstelling van het ontwerp en kunnen er nog eenvoudig aanpassingen worden aangebracht. Nadat er volledige overeenstemming is over het gewenste meubel, kan er gekeken worden naar de prijs. Deze is uiteraard sterk afhankelijk van de te gebruiken materialen.

 

Duurzaam meubel op maat

Het uitgangspunt is altijd om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Dat kan zich uiten door zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de benodigde basismaterialen. Met de computergestuurde freesmachine is dit eenvoudig te realiseren en wordt er nagenoeg geen afvalhout geproduceerd. Bijkomend voordeel is dat er daarmee minder materiaal nodig is en de prijs dus laag gehouden kan worden.

 

Uw meubel gemaakt van gerecycled materiaal?! Het kan!

Er kan echter ook gebruik worden gemaakt van rest- en afvalstromen. Hiermee wordt een nóg duurzamer product gerealiseerd. De zoektocht naar daarvoor geschikt donormateriaal kost vaak meer tijd. Daar staat tegenover dat het veel voldoening geeft, het product nog unieker is en de kostprijs van het materiaal doorgaans erg laag ligt.

 

Kom gerust een kop koffie drinken

De daadwerkelijke fabricage van het meubel vind altijd plaats in mijn eigen werkplaats. Ook grotere meubels of op maat gemaakte interieurdelen worden bij voorkeur in de werkplaats zelf gemaakt. Er zal dan een slim ontwerp noodzakelijk zijn om er voor te zorgen dat het meubel elegant én demontabel is, zonder dat het inboet aan stevigheid of stabiliteit. Op die manier hoeft er zo min mogelijk op locatie gewerkt te worden, wat een hoop logistieke problemen kan voorkomen. Mocht u graag op de hoogte blijven van de voortgang, dan kunt u altijd een bezoek brengen aan de werkplaats. De koffie staat klaar!

 

Meubels op maat Rotterdam

Bent u op zoek naar een uniek meubelstuk voor in uw huis of wilt u een kast die precies past in uw woonkamer? Neem dan contact op met MAAKMAAR. Ik maak unieke meubels op maat van de hoge kwaliteit van zowel nieuw als gerecycled materiaal. Unieke meubelstukken tegen een goede prijs.