Vergadertafel op Maat

Vergadertafel op maat!

In vrijwel iedere werkomgeving wordt met regelmaat overleg gepleegd. Bij een start-up kan dat bijvoorbeeld een korte brainstorm sessie zijn aan een statafel. Bij grotere bedrijven zijn het wellicht grotere vergaderingen aan lange tafels. Hoe dat overleg ook plaatsvind, er is vrijwel altijd behoefte aan een passende vergadertafel.
 

De juiste vergadertafel voor uw bedrijf

Het is van groot belang dat de beschikbare vergader-faciliteit goed aansluit bij de specifieke behoefte van het bedrijf. Een creatieve afdeling heeft soms meer baat bij een informele dynamische vergaderomgeving dan de vergaderruimte van de raad van bestuur. Daarom is een vergadertafel op maat de enige juiste oplossing!
 

Alles is mogelijk

Een vergadertafel op maat kan erg letterlijk worden genomen: werkelijk alles is mogelijk. Dat uit zich bijvoorbeeld in de gekozen hoogte, lengte, breedte, vorm, kleur, afwerking, gekozen materiaal, …, ….noem het maar op. Ook is het mogelijk om het meubel te voorzien van extra functionaliteit. Daarbij kan worden gedacht aan geïntegreerde displays, internet- & stroomaansluitingen, opbergvoorzieningen, speakers, microfoons, etc etc..
 

Flexibiliteit

Het kan goed zijn dat een vergadertafel functioneel moet zijn in verschillende situaties. Bijvoorbeeld omdat er in een bepaalde ruimte geen plek is voor twee verschillende vergadertafels. Er kan dan worden nagedacht over oplossingen die de tafel een grote mate van flexibiliteit meegeven. Bijvoorbeeld door een tafel volledig inklapbaar en/of in hoogte verstelbaar te maken.
 

Duurzaam ontwerp

Duurzaamheid staat voorop bij het ontwerpen van een goede vergadertafel. Er zal niet alleen gebruik worden gemaakt van duurzaam geproduceerde grondstoffen, er zal óók aandacht zijn voor het minimaliseren van de hoeveelheid restmateriaal. Daarnaast is het van groot belang dat de tafel stevig en slijtvast is.
 

Duidelijke communicatie

Als u kiest voor een vergadertafel van MaakMaar, brengen we eerst goed in kaart waar precies behoefte aan is. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn en proberen tot een eerste ontwerp te komen. Vervolgens zal ik het ontwerp verder uitwerken in gedetailleerde tekeningen. Op die manier krijgt u als klant een zo goed en volledig mogelijk beeld van de te maken vergadertafel, vóórdat u daadwerkelijk tot aanschaf over gaat.