Over

Joost Geraedts

Al bijna mijn hele leven ben ik bezig met het maken en repareren van spullen. Van houten speelgoed dat ik als kind ontwierp tot een handel in gereviseerde motoronderdelen tijdens mijn studietijd in Delft.

Goede spullen weggooien staat mij tegen.  Daarom zie ik hergebruik van materiaal en opwaardering van functionaliteit dan ook als een belangrijke uitdaging.

Dit leidde er toe dat ik in 2017 besloot om MAAKMAAR op te starten. Een bedrijf waar ik kan doen wat ik het allerleukst vind. Momenteel bestaat dat uit het maken van meubilair en de ontwikkeling van duurzame (voornamelijk houten) producten.

Daarnaast houd ik mij veel bezig met freeswerk voor externe partijen. Ik bezit inmiddels over een groot netwerk, waarmee ik veel samenwerk. Daardoor kan ik klanten nog beter van dienst zijn.

De Werkplaats

Begonnen op een plek in een voormalige loods van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij bleek al gauw dat een grotere werkplaats noodzakelijk was. Deze werd gevonden bij de “Maker Community” van de Keilewerf, precies aan de andere kant van de Nieuwe Maas.